Kegiatan scammer atau panggilan palsu masih lagi berleluasa pada masa kini. Baru sahaja semalam tular sebuah video di twitter di mana situasi menunjukkan seorang scammer sedang bercakap dengan lelaki tersebut.

Melalui perbualan tersebut dapat kita dengar lelaki scammer tersebut ada meminta no pengenalan lelaki itu namun lelaki itu tidak memberi dan memberikan pelbagai alasan. Apa yang menghiburkan netizen adalah apabila terdengar lelaki scammer itu sempat lagi menguap.

“Jilakeee dia punya bunyi menguap tu bapakkk besar tu”

“nak scam orang tapi baru bangun tidur”

“Wkwkwkwkwkw siot lah tak perasan ada menguap”

“Part menguap tu haha”

Lihat video penuh di twitter :

Lihat juga komen netizen :

@AkeeySharyzal : Aku tunggu je part kau maki dia manaa aduh geramnya hahahshshs

@v199817 : celcom free upgrade scammer caller pon ada

@dzulfazwan : Mcm loghat kelantan? Biasa dpt call mesti dpt loghat dri negara jiran.

@pijyyy : pagi tadi pon aku dpt call ni. Tng jugak , nampaknya puak2 ni kerja keras raya nak tiba

@whatsuppguy007 : scammer sek sek kito jgn pecah.. obvious mat oi

@floraliaco : tak masalahnya mcm mana scammer ini yakin yg call guna no phone mobile akn buat org percaya tu org dr pejabat ???? dear scammer klu nk scam pun guna la line bumi oiii

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : Twitter

Previous articleBazar Ramadan, Aidilfitri Di Perlis Terjejas Akibat Ribut
Next articleBerbuka Makan Garam Waktu Tak Ada Mknn, Adik Ini Bercerita Seolah-Olah Benda Tu Biasa Bagi Dia.