Apabila pergaduhan berlaku di mana-mana pastinya ia akan dianggap sebagai marketing kerana kita jarang melihat mereka yang betul-betul bergaduh di tempat orang ramai.

Menerusi klip rakaman yang baru sahaja tular semalam di media sosial, dapat dilihat situasi yang mana pergaduhan besar dilihat berlaku di bazar buloh kubu atau Pasar Khadijan Kelantan pada hari semalam. Pergaduhan yang berlaku dilihat agak besar sepertinya melibatkan peniaga-peniaga di deretan kedai di situ. Punca kejadian masih belum diketahui

Pergaduhan di bazar buloh kubu atau pasar khadijah Kelantan hari ni..
Tiada info lanjut

Namun di ruangan komen pula ramai yang memarahi si perakam kerana tidak merakam secara baik.

“Ni kalau rekod pakai selipar pun lagi better dari cameraman ni”

“Saya ni mmg baran tgk video mcm ni!!!”

“cameraman patut kena hempok sekali. pening betol lah”

Baca juga : “Tu Caranya Nak Marketing”-Marketing Padu, Ramai Tertarik Dengan Nama Kedai Makan Ini

Baca juga : Dianggap Marketing, Siti Jamumall Bergaduh, Netizen Bosan Dengan Content Sama

Lihat klip rakaman di instagram :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosebiru (@mediarosebiru)

Lihat juga komen netizen :

@Azbobheimer : Patutnya pukul yg tukang rakam ni sekali. Dah macam yahudi mabuk pegang kamera terhuyung hayang sana sini

@naniamnz : sepatutnya simbah air je. tapi tak sure if air panas tu wajar ke tidak.

@Encik perasan : Macam kena sempuk dengan kuda kepang ek

@Nemesis2114 : Aku stress tngok yg pmpuan2 pun nk masuk. Kang kena libas melalak nnti.

@MuhdMukhriz : Ni kes mee goreng taknak sayur tapi sampai sayur penuh la ni. Lagi satu, kalau ada banyak gaduh, minta appoint la satu gaduh satu cameraman. Cameraman ni kalut tak tau nak fokus yg mana

@BeraniMati7 : Rakyat plestine ada yg cedera, mati, lapar, tiada gas, tiada electric, internet terhad. Tiada sumber air bersih, sumber ubat Dan makanan terhad . Mereka berperang, berjihad kerana Allah pertahankan agama, negara, tanah air Dan tempat tinggal drp Zionis. KAU PULA BERGADUH?????

@aneemjane : Lahh hon kenapa? Langgar je semua yang ada tuuu. Kita pemudahkan urusan merekaaaaa huhu

@beranimati7 : Kau sesama Islam bergaduh berrebut apa? Kau ada otak ke TIDAK? Bodoh betullah. Sia-sia kau hidup di Dunia. TIDAK membawa manfaat kepada umat yang lain..

PERHATIAN: Pihak Daebaking tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Daebaking juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Ya Ampun Takutnya Tengok”-Kejadian Lemas Banjir Kilat Raih Perhatian Ramai
Next article7 Fakta Watak Han Hyo Joo dalam Believer 2, Bakal Mencetus Ketegangan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here