Lipas merupakan serangga yang ditakuti oleh sesetengah orang dan lipas hanya tertarik di tempat-tempat yang kotor sahaja.

Baru saja tular di tiktok @sherina_shehani di mana klip berdurasi pendek itu memaparkan video seekor lipas yang sedang leka makan biskut yang dikatakan terbiar itu. Apa yang menarik perhatian netizen adalah apabila lipas tersebut mengeluarkan bunyi seperti sedang melakukan ‘mukbang’.

“lipas pun dah rosak boleh pulak buat mukbang hahah”

“PERGHH buar asmirrr siot”

“boleh jadi content asmr la lipas ni”

Baca juga : Ini 3 Cara Mudah Halau Lipas Dalam Kereta Anda, Ikuti Langkah-Langkah Ini

Baca juga : Netizen Ternganga Bila YouTuber Mukbang Ini Dedah Nilai Pendapatannya

Lihat klip berdurasi pendek di instagram :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom

Lihat juga komen netizen :

@cikkuya : hahaha mkn la puas2 sebelum meninggoyyy

@Evaa : Lipas be like : Keras noh biskut ni,dah setengah jam aku makan ni x habis2 lagi

@tesey : tunggu dia habis makan dulu. dia lapar tuu

@Uyun94 : ikan puyu kt uma law mkn bunyi kuat… boleh masuk mukbang x dia

@unknown : ish kalau terbang tu allahu

@milo : murah rezeki bg Cik lipashhh makan

@Ain : aku klo jmpe hat ni xdan rakam mmg aku yg lari dlu

@Carbonaraπ™²πš‘πšŽπšŽπšœπšŽ : Dulu syiling rumh sewa ak bnyk lipas so ak selotap aircond tu tmpt dy slalu kluar.. mmg n la bunyi dia dok kerit2 selotap ak tu smpi dy dpt lubang

PERHATIAN: Pihak Daebaking tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Daebaking juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Mmg Tak Makan Kicap Kat Kedai Dahla Lepasni”-Bendasing Dalam Bekas Kicap Buat Ramai Yang Geli
Next articleKepok Kubur Suami Dipecahkan Selepas Setahun, Raungan Wanita Ini Raih Perhatian