Beberapa hari yang lepas tular sebuah video di mana rider foodpanda yang berjalan kaki kerana motornya disita pihak Jpj. Dan keesokan harinya dia dikatakan telah mendapat durian runtuh apabila terdapat influencer yang bernama Aisar Khaleed telah menghadiahkan dia sebuah motosikal baru.

Menerusi klip terbaharu yang tular di tiktok @thembq6111 di mana orang ramai mengaitkan dengan cerita Rider foodpanda tersebut yang mana dapat dilihat seorang penghantar makanan jenis Foodpanda yang menyepak sebuah motosikal miliknya sendiri. Punca kejadian tersebut tidak diketahui namun orang ramai mengaitkan dengan cerita Foodpanda yang tular sebelumnya.

“nk jgk aisar bg moto baru ni.. aku wlpn single mother tetap cri duit sndri tuk fmly aku n ank aku..sempit pn ttp kmpul renew rodtax byr kete..”

“harap aisar dapat tolong orang ni”

“dia pun nak juga motor baru..tingal tunggu aisar nmpk ni video je”

Kejadian berlaku di IOI Puchong.

Baca juga : Motosikal Kena Sita, Reaksi Abang FoodPanda Dibiar Jalan Kaki Jadi Perhatian Ramai

Baca juga : Baru Sahaja Tular Motosikal Disita, Rupanya Dah Ada ‘Influencer’ Yang Bantu

Lihat klip berdurasi pendek di instagram :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom

Lihat juga komen netizen :

@Ejam Krookz : IOI Puchong, msti kes dh kluar cust minta sudu.. kedai pulak dekat Secret Recipe

@Pimples : Tahu abang marah, tapi motor tu idaman saya dah 3 tahun cuba untuk beli tapi takde rezeki. Doakan saya bang.

@Mokk  : aku walau marah mcm mane sekalipon aku xkan rosak kan harta yg bwak aku pegi cari rezeki..tapi ntah lh bang semoga segala urusan kau dipermudahkan..

@azwaranuar : Ni kes sebab polis taknak sita la ni.. Kalau polis tu sita mesti die ingat dapat motor baruuu

@BA : Dengar cita sampai sekarang dia masih sepak2 moto tu

@Q@TTam…. : mesti mcm2 masalah yg dia nk hadap…bermain dlm fikiran dia ….stress…itu je cara dia nk redakan marah dia ..

@wanzain : motor tu lah ko ciduk oder wt isi perut ,esk try hntar oder jln kaki tgok..

@Amierul4796 : ini mesti nk turun motor lupa tongkat, motor terbalik,beg tercabut nk cover malu,autoo baran dkt moto

PERHATIAN: Pihak Daebaking tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Daebaking juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleSelamba Pasang Lagu Dangdut Kuat-Kuat Dalam Wad, Sekali Wanita Ini Beri Respon Buat Pesakit Itu Terdiam
Next articleHan River Police: Lee Sang Yi Bawa Watak Villain

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here