Pastinya kita pernah melihat situasi di jalan raya di mana terdapat beberapa kenderaan polis yang sedang mengiring orang-orang penting di jalan raya.

Baru sahaja semalam tular di tiktok @rosairilzulhairi di mana rakaman dashcam memperlihatkan situasi beberapa kereta escort polis yang sepertinya sedang mengiring orang penting. Namun apa yang menarik perhatian netizen adalah apabila terdapat kereta yang terlanggar kereta escort polis tersebut sehingga kereta polis itu berhenti kemudian dapat dilihat polis turun serentak dari kereta tersebut. Situasi tersebut telah menarik perhatian orang ramai.

“sekali turun 3 orang mat.. isi dalam pun bukan polis biasa “

“hbis semua keluar nak bagi ceramah jalan raya”

“yg keluar bkn biasa biasa..”

Baca juga : Nasib Tak Baik, Niat Potong Barisan Tetapi Bertembung Pulak Dengan Abang Polis Buat Netizen Puas Hati

Baca juga : Rider Terlanggar Belakang Kereta, Lain Pulak Reaksi Netizen Melihatkan Kemalangan Itu

Lihat klip rakaman dashcam di instagram :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom

Lihat juga komen netizen :

@Haziq Cipek : menteri ni lebih baik naik heli la..waktu rayat balik kerja..time tu la menteri nk lalu..rakyat pon bayar cukai jalan

@aliffarhan : sib baik sikit mat…tp pedih jgk telinga kena bebel nga polis tu

@alkulusus 1 : ingat ya jgn follow escort sbb dorg akan ingat itu 1 ancaman terhadap vip

@dak man : lepas pada tu . dia tidak lagi membawa kereta kerana traumaa

@ŜärgentPöpai_ : kes follow blkang escort lh ni..INGAT dia vvip jugak nk ikut convoi

@Lady D : mana tak abam2 pulis tu bengang..sbb end up nnti dorg jugak yg kena tiau dgn atasan sebabkan dia

@azree : mungkin dia ingat polis tu escort dia kot… tu dia pun laju..

@Mohd Jay : kereta UTK berhenti bila perasan kereta saga ikut rapat belakang. Tak leh cucuk rapat motorcade VVIP. Ianya satu ancaman bagi mereka

PERHATIAN: Pihak Daebaking tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Daebaking juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleKucing Dimarahi Tuannya, Gelagat Kucing Ini Apabila Dimarah Buat Ramai Terhibur
Next articleFilem dan Kdrama 2023 Tentang Kartel Dadah