Kucing sekarang ini dilihat banyak sangat ragamnya sehinggakan membuat mereka yang membelanya berasa pening dengan gelagat kucing.

Menerusi klip berdurasi pendek yang tular di tiktok @kucingamazon, dapat dilihat situasi di mana kucing yang mengikut tuannya pergi berjalan. Apa yang membuat netizen terhibur adalah apabila mengetahui bahawa kucing tersebut dijumpai dalam enjin kereta dan hanya diperasan oleh tuannya ketika berada di parking ioi city mall tersebut. Dikatakan kucing tersebut telah mengikut tuannya dari Negeri Sembilan ke IOI City Mall.

Nak marah tak boleh sebab kucing kan. Nasib la kita perasan kucing kita kat parking IOI city mall, boleh pula dia relax jalan2 kt tempat parking ya

yup.. masa ternampak tu “eh macam kucing aku, tapi knp ada kat sini”

Ramai yang terhibur melihatkan gelagat kucing tersebut yang dikatakan senyap-senyap mahu mengikut tuannya pergi berjalan.

“Ya allah ahahahahahahah kot ye nk ikt ckp, bkn mnyelinap msuk ahahahahhahahha”

“tak jadi shopoing satu kerja hantar kau balik cing…”

Baca juga : Kucing Dimarahi Tuannya, Gelagat Kucing Ini Apabila Dimarah Buat Ramai Terhibur

Baca juga : “Dah Nak Hangus Kucing Tu”-Kucing Terperangkap Dalam Enjin Motosikal Raih Perhatian

Lihat klip video di instagram :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom

Lihat juga komen netizen :

@HADIAH BUANG2 : Nasib baik tak kepanasan

@sidah pecik : nasib baik tak hilang

@faz : mesti masa terpandang tu terfikir “mcm kucing aku je hrmm”

@unicorn : eii bahaya nya cing , kalau jatuh kt jalan camna

@Norlinda Yunos : kucing sendiri ke..tular tak ajak dia

@khairunisabahar : sabar yer dik kucing memang camtu

@sist_ieta : tuan yg baik .. rezeki kucing tak cicir di jalan raya

@PoyenBella : syukur alhamdulillah… sebenarnya bnyk yg hilang d jalanan…

PERHATIAN: Pihak Daebaking.Co tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Daebaking.Co juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber : Tiktok dan Instagram

Previous articleTerima Hadiah Hari Lahir, Sekali Ucapan Daripada Ibu Pula Buat Ramai Yang Sebak
Next articleLelaki Ini Kongsi Pengalaman Belakang Tabir Semasa Lompatan Perdana Sjn Saidatul Husna Raih Perhatian Ramai

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here