Sesetengah peminat dan netizen telah menaikkan isu tentang Rocky ASTRO menunjukkan tidak rela dan tidak ikhlasnya sewaktu melakukan aktiviti berkumpulan baru-baru ini.

Kerana anggota MJ kini memenuhi tugas perkhidmatan wajibnya, dan anggota Cha Eun Woo sangat sibuk dengan pelbagai jadual di luar negara dan pengfilemannya, ASTRO telah dinaikkan pangkat sebagai 4 anggota dalam banyak jadual terbaru mereka.

Menurut beberapa peminat, dari empat anggota itu, Rocky telah “tidak hadir” dalam beberapa konten kumpulan:

“Anggota melakukan ‘V Live’ setelah jadual mereka di luar negara tetapi Rocky mengatakan dia letih dan baru saja pergi.”

1668753656 1

“Kumpulannya jugak mengajaknya pergi bersiar-siar, tapi dia tak mahu pergi juga.”

1668753656 2

“Mereka bertiga ahli merakam vlog bersama sewaktu makan angin bersama , tapi Rocky tidak membuat semua itu.”

Selanjutnya, beberapa peminat mengkritik sikap Rocky yang “tidak ikhlas”:

“Semua anggota lain mengadakan pesta ulang tahun yang tepat dan kakitangan menolong mereka menyiapkan hiasan dan menyiapkan kek yang bagus, tetapi Rocky hanya mempunyai kek ‘Paris Baguette’ biasa, dia berada di beberapa studio gelap, dan dia hanya tinggal selama beberapa minit sebelum mematikannya.”

Semasa wawancara ketika semua anggota ASTRO ditanya, “Apakah saat paling bahagia yang pernah anda alami semasa karier anda sebagai ASTRO?”

Jinjin menjawab, “Sebagai penyanyi, saat paling bahagia adalah ketika kita berada di pentas persembahan di konsert solo  kumpulan sendiri. Dan setiap kali kami mengeluarkan album baru, saya selalu teruja.”

Moonbin menjawab, “Ketika kami memulakan debut. Ketika kami datang ke dunia sebagai kumpulan bernama ASTRO,” sementara Sanha menjawab,” Saya rasa ini adalah pameran debu kami untuk saya. Semasa pertama kali bertemu peminat kami.”

Sementara itu, Rocky berkata, “Saya paling suka ketika saya menulis lagu ‘S # 1’ dari album kami.”

Sekarang, beberapa peminat menunjukkan bahawa lagu “S # 1”, dari album penuh ASTRO ke-3 ‘Drive to the Starry Road’, adalah lagu solo Rocky yang ditulis dan digubahnya. Ini juga lagu yang menampilkan narasi, dan lirik yang ditulis oleh, pelakon Park Bo Yeon.

Bulan lepas pada 31 October, Rocky mengulas dan menggulung khabar anginnya dating dengan Park Bo Yeon, Bekas bintang web drama series ‘Fine me If You Can’. Walaupun pihak Park Bo Yeon menafikan khabar angin mereka dating, Pada pihak Rocky mereka mengatakan bahawa mereka berdua ada di fasa kenal-mengenali antara satu sama lain.

Netizen semua memberi reaksi kepada ahli ASTRO tersebut kerana tidak keikhlasan-nya dan menuduh dengan komen macam,

”Kenapa orang macam dia tak buat kerja sementara Cha Eun Woo bersusah payah???”

“Ini buat saya sedih kerana mengetahui betapa susahnya ahli ASTRO yang lain membuat banyak kerja untuk kumpulan mereka.”

”Perlgi jelah solo kita tengok berapa jauh dia boleh pergi.”

”Benda yang paling lawak adalah, semua orang tak tahu dia takda.”

Jadi apa pendapat korang? Rocky ni memang dah sombong ke?

Sila Komen Gais….

Baca Juga: Peminat Tempatan Tuduh Orang Korea ‘Sasaeng’ Di ‘Music Bank in Chile

Baca Juga: IVE Jang Wonyoung Dikecam Lagi Hanya Kerana Mengira Dengan Cara Ini

Sumber: [1]

Previous articlePeminat Tempatan Tuduh Orang Korea ‘Sasaeng’ Di ‘Music Bank in Chile’
Next article“Jang Wonyoung Sakit Ke? Dia Okay Tak?”- Netizen Risau Akan Kesihatan Dan Keadaanya