Siapa je yang tak suka bergambar kan? Kebanyakan daripada kita memang suka merakamkan foto di tempat yang mereka rasakan cantik untuk bergambar.

Lebih-lebih lagi kalau dapat kawan yang ‘gila’ bergambar juga, memang semua tempat nak dijadikan port OOTD. Tapi ada baiknya juga, sekurang-kurangnya bila ada gambar bersama bolehlah dijadikan memori untuk hari tua nanti.

Tapi bila dah selalu sangat bergambar, mungkin korang pun buntu nak fikir bagaimana cara lagi untuk mendapatkan gambar dan pose yang menarik.

Betul tak?

Berikut kami sertakan koleksi gambar viral di media sosial tentang sekumpulan anak muda yang memberikan pose-pose menarik untuk bergambar yang boleh dijadikan sebagai reference.

Pose atas tangga

40

41
Freestyle

42

43

44
Berdiri tegak pun boleh

46

47Kek lapis

49

Bulatan

51

Barisan 

52

Lepas ni tak ada la korang asyik nak pose tunjuk peace je kan? Boleh cuba pose macam ni pulak ya! hiks

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber: Remaja

Previous articleEdika Yusof Sanggup 14 tahun Jaga Isteri Lumpuh, Tahap Kesetiaan Dibanding Dengan Da’i
Next articleFinally Lepas Hazab, Berikut 8 Perkara Yang Student Guarantee Buat Lepas SPM